!FAWAKA?

Waterkant is geïnspireerd door het mooiste stukje Paramaribo aan de Suriname rivier. Net als in Suriname ligt Waterkant in het centrum van de stad aan het water en is het de ultieme plek om te ontspannen, verbinden en genieten. Het is een plek waar mensen met elkaar kennismaken, ongeacht afkomst, leeftijd, geslacht of sociale klasse.

Op het menu staan niet alleen typisch Surinaamse producten zoals het traditionele Parbo bier en Roti, maar ook een Waterkant Angus Burger, Green Papaya Salad en Gado Gado. 

Zeker de plek voor een fijne after work drink, een lekkere maaltijd en wat zon! Schuif gezellig aan want iedereen is welkom, net als in Suuuuuuuuu!

Vanaf 1 November kan je weer reserveren voor een tafeltje binnen in het restaurant op alle dagen behalve vrijdag en zaterdag. Op deze dagen kan je gewoon langskomen voor een plekje op het verwarmde terras of in het restaurant. We zorgen er voor dat je zo snel mogelijk aan tafel kan.

Voor vragen over borrels, feestjes en bedrijfsuitjes kan je het beste even mailen naar fawaka@waterkantamsterdam.nl.Openingstijden:

Zondag t/m Donderdag 11:00 - 01:00
Vrijdag en Zaterdag 11:00 - 03:00

 

Pubquiz

Contact

Back to top

marnixstraat 246 • 1016 tl • amsterdam •
tel: 020 737 1126 • fawaka@waterkantamsterdam.nl

Fesa,Verjaardag of Borrel 

Dat kan allemaal bij Waterkant gevierd worden! Mail ons op fawaka@waterkantamsterdam.nl en we kijken samen wat we kunnen doen.