!FAWAKA?

Een tropische plek om te zonnen, dansen, drinken en eten aan het Amsterdamse water dat is Waterkant. Geïnspireerd op een prachtig stukje Paramaribo aan de Suriname rivier en net als daar ligt Waterkant in het centrum van de stad. Het is de ultieme plek om te ontspannen, ontmoeten en genieten.

Louter tjoerie’s uit enthousiasme. Want, saaaaaaang, lekker eten, drinken en de zon! Schuif gezellig aan want iedereen is welkom, net als in Suuuuuuuu!

Op het menu staan niet alleen typisch Surinaamse producten zoals het traditionele Parbo bier, Saoto Soep en Roti, maar ook een Waterkant Burger, Tropical Chicked Salad en Gado Gado. 

 

Reserveren:

Vanaf 1 November kan je weer reserveren voor een tafeltje binnen in het restaurant op alle dagen behalve vrijdag en zaterdag. Op deze dagen kan je gewoon langskomen voor een plekje op het verwarmde terras of in het restaurant. We zorgen er voor dat je zo snel mogelijk aan tafel kan.

 

Openingstijden:

Maandag t/m Donderdag 16:00 - 01:00

Vrijdag en Zaterdag         11:00 - 03:00

Zondag                            11:00 - 01:00

  

 

Werken bij Waterkant:

 

Het wordt weer een gezellige en drukke zomer bij Waterkant. Daarom zijn we op zoek naar personeel om ons team te versterken.

 

We zijn op zoek naar:


✔ Barmannen / -vrouwen
✔ Bedienend personeel
✔ Runners/Barbacks
✔ Sous-Chef

 

Wil je solliciteren klik dan op deze link en vul je gegevens in: Solliciteer hier. 

 

 

Voor vragen over borrels, feestjes en bedrijfsuitjes kan je het beste even mailen naar   fawaka@waterkantamsterdam.nl

 

Pubquiz

Contact

Back to top

marnixstraat 246 • 1016 tl • amsterdam •
tel: 020 737 1126 • fawaka@waterkantamsterdam.nl

Fesa,Verjaardag of Borrel 

Dat kan allemaal bij Waterkant gevierd worden! Mail ons op fawaka@waterkantamsterdam.nl en we kijken samen wat we kunnen doen.